Goldwasser Exchange

+32 (0)2 533 22 40
Van maandag tot vrijdag vanaf 08u30 tot 18u

Toegang klant

Goldwasser Exchange verrijkt het aanbod van beleggingsfondsen

Goldwasser Exchange kondigt met genoegen aan dat het aanbod op het gebied van beleggingsfondsen verrijkt is met de prestigieuze fondsbeheerders Legg Mason en PIMCO.

PIMCO staat voornamelijk bekend als de eerste obligatiefondsbeheerder in de wereld. De onderneming Legg Mason beheert anderzijds meer dan 700 miljard dollar op de wereldwijde aandelen- en obligatiemarkten.

De beleggingsfondsen die door deze twee wereldwijd erkende beheerders zijn ontwikkeld en gecommercialiseerd, voegen zich bij de lange lijst van fondsen die al bij Goldwasser Exchange beschikbaar zijn.

U kent Goldwasser Exchange waarschijnlijk als expert van de obligatiemarkt, maar wist u dat het Beursvennootschap ook een sterke groei kent van de activiteit op de markt van de beleggingsfondsen?

Meer dan 1.600 fondsen beschikbaar bij Goldwasser Exchange

Goldwasser Exchange neemt uw orders tegen concurrentievaardige tarieven in behandeling en biedt u toegang tot meer dan 1.600 fondsen die uitgegeven zijn door de grootste beheerders zoals Blackrock, JP Morgan Asset Management, Aberdeen Asset Management, Franklin Templeton, TreeTop Asset Management, enz..

De commerciële afgevaardigden van het Beursvennootschap staan daarbij volledig tot uw beschikking en bieden u alle gewenste instrumenten, zoals jaarrapporten, KIID's, Bloomberg-profielen... om u met uw beslissingen te assisteren.

De lancering van het boeket FUNDEO in november van vorig jaar is eveneens een demonstratie van de proactiviteit van het Beursvennootschap op de fondsenmarkt. Ter informatie specificeren wij dat het boeket FUNDEO uit vier gemengde fondsen bestaat die door onze marktexperts zijn geselecteerd. Wij nodigen u uit om onverwijld kennis te maken met het boeket op de daarvoor bestemde pagina van onze site.

Zou u meer willen weten over onze diensten? Neem contact met ons op via 02/533.22.40 of via info@goldwasserexchange.be.